Van Schöll Advies

Interim Management

Interim management is een vak apart. Een interim manager komt altijd in een situatie terecht waar de bestaande manager (tijdelijk) niet aanwezig kan zijn of waar een verandering doorgevoerd moet worden die het best door een externe begeleid kan worden.

 

Netwerk.

Van Schöll Advies heeft een breed netwerk opgebouwd met ervaren interim managers die in staat zijn verschillende problemen aan te pakken. Bestaat de opdracht uit het tijdelijk waarnemen van een managementpositie of het begeleiden van een organisatieverandering door bijvoorbeeld een fusie of een overname, wij hebben altijd de juiste kandidaat beschikbaar. In het geval dat wij geen juiste match kunnen maken tussen uw vraag en ons aanbod, zeggen wij dat ook. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons voorop bij het opbouwen van een duurzame relatie met een opdrachtgever.

 

Garantie.

De managers die via Van Schöll Advies opdrachten uitvoeren zijn bijna altijd zelfstandige interim managers met een werkervaring van meestal meer dan 20 jaar. Van Schöll Advies treedt in deze op als intermediair, waarbij wij wel verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot kwaliteit en continuïteit. U gaat met ons de relatie aan, waarbij wij garant staan voor de kwaliteit. Die garantie maken wij dan ook concreet. Blijkt onze match tussen uw vraag en ons aanbod binnen twee weken niet volledig te voldoen aan uw verwachtingen, dan trekken wij de opdracht in en bent u ons niets verschuldigd. Dit is ons risico waarmee wij enerzijds ons commitment tonen en anderzijds ons kwaliteitsimago hoog willen houden.

 

Aanpak.

Wij hebben verschillende interim managers in ons portfolio. Dit zegt nog niets over de beschikbaarheid van deze personen. Hiervoor stellen wij een oriënterend gesprek voor. Indien u hierin geïnteresseerd bent, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Tijdens het oriënterend gesprek bepalen wij samen het profiel van de interim manager, waarna wij u binnen één week een passend aanbod zullen doen. Indien u tot opdracht over gaat, evalueren wij samen met u na twee weken de kandidaat en tijdens de maanden daarna zullen wij dit iedere maand één keer herhalen.

 

U kunt contact opnemen met: drs. J.W. Eijkenduijn, mobiel: 0653 159 175, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.